restauranten som ændrer vores pizza-kultur

december 11, 2020
blog-hero-purezzadk02

Mange af os forbinder pizza med nem og hurtig mad. Det er retten, der tages med hjem i sofaen, når du ikke orker at lave mad efter en travl dag. Det er retten, der fuldender en god (og måske lidt for sen) bytur med vennerne. Det er retten, der får dig til at tænke ”jeg tager bare en salat i morgen, så går det nok”.

De færreste forbinder pizza med en lækker middag i byen fredag aften.

Men det vil DEJ nu forsøge at lave om. Restaurant DEJ, der ligger på Halmtorvet på Vesterbro, har siden januar 2019 forsøgt at ændre københavnernes pizza-vaner. I stedet for, at pizza er tag-med-hjem-mad, skal det nu være starten-på-en-god-aften-mad. Med deres pizza- og cocktail-bar har de nemlig skabt et sted, der inviterer til fest og hygge, inden aftenen fortsætter i byen.

courgette og chili pizza og chokolade og banan pizza på dej

NYD MÅNEDENS PIZZA OG COCKTAIL I EKSOTISKE OMGIVELSER

Allerede når du træder ind på den lille restaurant ikke langt fra kødbyen, er scenen sat for en hyggelig og festlig aften. Med eksotiske planter fra gulv til loft, farverigt neonlys i pærerne og en cocktail-miksende bartender i baren giver DEJ en eksotisk oplevelse, hvor indretningen og stemningen matcher maden.

Er du bare halvt så glad for at eksperimentere og prøve nye ting som kokkene og bartenderne hos DEJ er, så er stedet et besøg værd. Hver måned fører DEJ månedens pizza og månedens cocktail. Og hvis du tror, at du har smagt alle varianter af italiensk pizza, så kan du godt tro om igen.

”Vi kan godt lide at eksperimentere med råvarerne, og det har blandt andet ført til den populære dessert-pizza med nutella, banan og mascapone,” fortæller Ermias, Marketing Manager hos DEJ.

udvalg af små retter serveret i dej restaurant

MUSIK TIL MADEN

DEJ har et ønske om at være stedet, hvor du tager hen og får noget god mad og en lækker cocktail, inden du tager videre i byen. Og så skal der selvfølgelig være musik til maden. Hver sidste fredag i måneden inviterer DEJ en ny upcoming artist og en DJ til at spille på deres restaurant. På sigt håber de at blive et sted, hvor du går hen for både at spise god mad og høre god musik.

dej restaurant medarbejder bruger purezza premium mousserende vand system

DET EKSOTISKE GÅR IGEN I VANDET

Kort tid efter restaurantens åbning valgte ejeren, Sami Kurjieh, at skifte det traditionelle is- og flaskevand ud med filtreret vand fra Purezza. En udskiftning, der gik hurtigt og har gjort arbejdet nemmere for personalet.

”Vandet er nemt at sælge, fordi valget er nemt for kunderne; de kan kun vælge vandet fra Purezza enten med eller uden bobler. Vandet serveres i de her flotte flasker, der giver det et eksotisk og eksklusivt præg, hvilket går godt i tråd med vores koncept,” fortæller Ermias.

Køber du et glas vand til din pizza, er der vand ad libitum – så kan du med god samvittighed tage en cocktail mere og holde hele aftenen.

 

Er du interesseret i at servere Purezza på dit spisested?

Du kan nu finde Purezza på spisesteder over hele Nordamerika, Europa og Australien. Purezza tilbyder restauranter en bæredygtig vandløsning, der har en positiv indvirkning på bundlinjen.

Kontakt os for at tale med en Purezza-ekspert i dag for at finde det rigtige produkt og den service, der er skræddersyet til dit spisesteds behov.

KONTAKT OS

Læs mere om Purezza Premium Water