VANDKØLERE TIL ALLE TYPER ARBEJDSPLADSER

Vi skræddersyr en løsning efter din arbejdsplads’ behov. Koldt drikkevand, kulsyreholdigt drikkevand eller mulighed for varmt vand – Du har valget, vi har løsningen!

business_banner_05-300x289-purewater02b
Personlig rådgivning
Tilfredse kunder
Innovative produkter
Bæredygtige løsninger

Vi tilbyder vandmaskiner af høj kvalitet tilpasset alle brancher.

Vand af høj kvalitet burde have været tilgængeligt for alle, uanset hvilken branche man arbejder i, hvilken skole man går på, eller hvor man tilbringer sin fritid. Alle fortjener rent, forfriskende vand.

Som en verdensledende aktør har vi i Culligan forpligtet os til at tilbyde rent drikkevand til mennesker verden over.

Vi har en løsning for alle brancher

Certificerede vandautomater, som kombinerer banebrydende innovation med elegant design og serverer drikkevand af ypperste kvalitet. Uanset hvad du foretrækker eller har behov for - vi har en problemfri løsning tilpasset din arbejdsplads.

Culligan-Category-ShortFeatureModule-1365x840-HandGlass

Drikkevandsdispensere af høj kvalitet

Med en vandløsning fra Culligan nyder du altid rent og koldt vand. Vi har et stort udvalg af vandautomater med unik teknologi.

Høj kompetence og dygtige medarbejdere, der vil sørge for, at du får en problemfri installation, et omfattende serviceprogram og et langvarigt godt kundeforhold med os, som er skræddersyet til dit behov, uanset hvilket budget du har.

Culligan-Category-ShortFeatureModule-1365x840-tappetarn

Vi har vandkølere – du har valget

Culligan Danmark har en stærk position over hele landet og kan vise til aftaler med flere private og offentlige institutioner.

Vores vandautomater kombinerer banebrydende innovation med elegant design. Du kan vælge mellem koldt, kulsyreholdigt, stuetempereret og varmt vand, og der findes højkapacitetsmodeller for den travleste arbejdsplads.

Vi har certificerede vandautomater tilpasset forskellige brancher og antal brugere.

Relevante artikler om vores drikkevandskoncepter.