Vores service

Vores team af dedikerede specialister vil være der for at tage sig af dig og de produkter, du har fra os. Fra installation til vedligeholdelse og fast service. Stol på eksperterne. Stol på Culligan.

Kontakt os

Hvorfor vælge Culligan?

Som med alle specialprodukter er det vigtigt at sikre, at dit udstyr er korrekt installeret og vedligeholdt.

Uanset om du ønsker at installere en gulvmodel vandkøler, bordmodel vandkøler eller tappeanlæg med tilhørende indbygget vandkøler. Vi har ekspertisen til at støtte dig.

Vores erfaring spænder over alle brancher og alle behov. Vi har viden til at sikre, at dit udstyr er opsat og bliver vedligeholdt på den rigtige måde.

Du kan være sikker på, at vores team af kvalificerede specialister vil sikre, at dit system yder sit bedste og leverer bedre vand til dig, når du har brug for det.

Vi har stort fokus på service og vil påtage os fuldt ansvar for drift og vedligehold af vandmaskinerne i hele aftaleperioden.

Vores forpligtelse til din virksomhed

Specialisttjenester leveret af eksperter

Culligans skræddersyede servicepakker er tilgængelige for en række produkter.

Service og vedligeholdelse på vandkølere

Lejer du en vandkøler fra os tilsluttet vandforsyningen, tilbyder vi komplet service med garanti i hele lejeperioden. Dette inkluderer forskriftsmæssig installation, løbende vedligeholdelse, rengøring af dispenseren og udskiftning af både vandfilter og UV-lys inkluderet.

I vores sortiment af vandkølere finder du den løsning, der passer bedst til din arbejdsplads. Gulvmodeller eller bordmodeller. Høj kapacitet på de steder, hvor behovet for koldt vand er stort. Standard eller førsteklasses vandrenseteknologi.

Du kan vælge mellem koldt drikkevand, med eller uden tilsat kulsyre, tempereret, varmt og ekstra varmt, afhængigt af type vandkøler.

Service og vedligeholdelse på tappetårn med indbyggede vandkølere

Lejer du tappetårn/vandhane med indbygget vandkøler fra os tilsluttet vandforsyningen, tilbyder vi komplet service med garanti i hele lejeperioden. Dette inkluderer forskriftsmæssig installation, løbende vedligeholdelse, rengøring af tappetårnet og udskiftning af vandfilter på vandkøleren inkluderet.

I vores sortiment af tappetårne finder du den løsning, der passer bedst til din arbejdsplads. Flere forskellige tappetårne og kapacitet efter jeres behov.

Du kan vælge koldt drikkevand, med eller uden tilsat kulsyre. Automatisk eller mekanisk dispensering.

Vi har også de unikke og velkendte mærker Purezza og Thoreau, som kun er tilgængelige inden for restaurantbranchen, og den anerkendte og specialtilpassede løsning PURE WATER, hvor der er behov for flere enheder på samme lokalitet. Specielt relevant for nybyggeri og renoveringsprojekter.

Har du flere spørgsmål?

Det kan være, at svaret på dit spørgsmål findes i vores FAQ. Hvis du ikke allerede har gjort det, besøg gerne vores FAQ-sektion.

Se ofte stillede spørgsmål

Tag gerne kontakt med os

Venligst udfyld denne formular, så tager vi hurtigt kontakt til dig.