Culligan FAQ

Her finder du et overblik over almindelige spørgsmål og svar vedrørende vores produkter og tjenester.

Hvis der er andre sager, du har spørgsmål til, er det bare at tage kontakt til os.

top_teaser_faq

Generelt om vandkølere

Generelle spørgsmål og svar omhandlende vores vandkølere

En vandkøler giver dig følgende fordele:

 • Spar tid og penge: En vandkøler er betydeligt billigere end at købe flaskevand. Derudover sparer du den tid, det tager at handle og returnere tomflasker.
 • Beskyt miljøet: en vandkøler forhindrer unødvendig produktion og transport af vandflasker. Dette reducerer plastaffaldet, der produceres på lang sigt.
 • Moderne design: Takket være det elegante og kompakte design passer Culligan vandkølere perfekt ind i ethvert kontor, enhver skole eller kantine. Som et moderne tilbehør bliver de et blikfang i ethvert miljø.
 • Nyd komfort: Culligan vand tilbyder dig et helt repertoire af muligheder for at drikke dit vand: afkølet, ikke-afkølet, varmt og tempereret eller tilsat kulsyre.

Alt du skal gøre er at nyde vandet. Culligan tager sig af vedligeholdelsen af udstyret.

Afhængig af den valgte enhed kan du drikke vandet ved forskellige temperaturniveauer:

 

 • afkølet
 • tempereret
 • varmt
 • ekstra varmt

Derudover, afhængig af enheden, kan du vælge mellem forskellige niveauer af kulsyre:

 

 • lav mængde
 • normal mængde
 • høj mængde

Majoriteten af vores vandkølere har kun normal mængde.

Det finnes dessverre ikke noe generelt svar på dette, da det avhenger av en rekke ulike faktorer og individuelle ønsker.

 • Hvilken type vand (filtreret postevand eller kildevand) vil du have?
 • Hvad er dit behov?
 • Hvilke typer vand vil du tappe (koldt, kulsyreholdigt, varmt, ekstra varmt eller tempereret)?
 • Hvor ønskes vandkøleren placeret (bordmodel, tappetårn eller gulvmodel)?
 • Hvilken renseteknologi er ønsket?

Ja, vores produkter og tjenester reducerer påvirkningen på miljøet sammenlignet med andre alternativer.

Culligan er en moderne virksomhed, der tænker fremadrettet. Vi arbejder konstant på at forbedre vores produkter, procedurer og rutiner for at sikre etisk handel og en miljøvenlig tankegang.

Vi skal være en pålidelig og serviceorienteret leverandør gennem effektiv planlægning og god kommunikation med kunden. Vi skal være omstillingsdygtige og gennemføre punktlige leverancer og serviceopgaver. Culligan som koncern er meget optaget af at være miljøvenlig og etisk i vores forretning. Vi producerer vores vandmaskiner fra egne fabrikker, hvor vi sørger for, at arbejdsmiljø og retfærdige lønninger bliver overholdt for vores ansatte. Derudover er alle vores kaffemaskiner og øvrige vandmaskiner produceret i Europa under forhold, der overholder arbejdsmiljø, miljø og retfærdige lønninger. Produkterne er 100% genanvendelige og indeholder ikke kemikalier, der kan være skadelige hverken for forbrugere eller miljøet. Produkterne er mærket i energiklasse A+ eller bedre.

Vi vil arbejde for løbende at forbedre vores virksomhed ved at:

Stræbe efter at forstå kundernes, markedets og omgivelsernes nuværende og fremtidige behov samt opfylde deres, myndighedernes og ejernes krav og forventninger. Have konstant fokus på forbedring af processer og metoder med opdaterede teknologiske værktøjer og forsøge at udvikle en forbedringskultur gennem hele virksomheden. Involvere medarbejdere for at skabe samhørighed, engagement og ejerskab til arbejdsprocesser og arbejdsmiljø.

Løbende vurdere muligheder for alternativ transport af varer og tjenester med f.eks. elbil-løsninger. Reducere vores klimaaftryk gennem målrettet arbejde baseret på identificerede aspekter som f.eks. CO2-aftryk.

Have målrettet fokus på genbrug og genanvendelse af maskiner, produkter og emballage.

Til enhver tid følge de miljømæssige krav, der stilles af gældende love og forskrifter, og andre interessenters krav, vi har tilsluttet os til.

Ja. Filtersystemet uskadeliggør op til 99,99 procent af potentielle patogener. Alligevel er mineraler og sporstoffer bevaret, fordi de er betydeligt mindre end porerne i de filtre, der anvendes.

Nej, de er forskellige i filtreringsprocessen og graden af filtrering.

Alle vores maskiner er lavenergi.

De fleste af vores maskiner har standby-modus, som sikrer minimalt strømforbrug, når maskinen ikke er i brug.

Alle vores maskiner sikrer koldt vand fra første kop, hvilket forhindrer, at man lader vandet løbe og sparer naturressourcerne.

Ja, vi benytter os i øvrigt kun af genanvendelige Co2-beholdere, og ikke engangsbeholdere.

Vandrenseteknologi

Kun Culligan tilbyder en unik 4-trinsproces for at levere det mest rene, friske og sikre vand til din arbejdsplads. Vi bruger eksklusiv teknologi for at sikre, at din dispenser er hygiejnisk beskyttet på ydersiden, og at dit vand er grundigt renset og sikkert at drikke.

 

Trin 1:

Filtrering med høj ydelse.

Vores bedste kulfiltre fjerner sediment, klor og andre forureninger, neutraliserer dårlig smag og lugt fra dit vand, samtidig med at naturligt forekommende og gavnlige mineraler kan passere igennem for at garantere god smag og friskt vand.

Trin 2

Op til 99,9999 % reduktion af bakterier og virus med Firewall®

I modsætning til andre dispensere renser vores patenterede Firewall® UV-C-teknologi grundigt vandet hele vejen gennem til udgangen. Dette forhindrer bakterier som Legionella, Salmonella og E.coli, og virus som hepatitis og COVID-19 i at komme ind i systemet, forurene drikkevandet og forårsage sygdom.

Trin 3

Reducer mikrober med op til 99,5 % med BioCote®

Et udvalg af vores vandkølere har også en beskyttet overflade med antimikrobiel teknologi kaldet BioCote®. Dette er et sølvionbaseret tilsætningsstof, der hæmmer væksten af mikrober og giver permanent og langvarig beskyttelse på de vigtigste plastoverflader.

Trin 4

Berøringsfri betjening

Vores berøringsfri løsning betyder, at du ikke behøver at være i kontakt med dispenseren, så der er endnu mindre mulighed for at sprede bakterier mellem brugere. Vores fodpedaler fås til et stort udvalg af vores dispensere.

Leje eller købe?

Afhængig af typen og udstyret på vandkøleren kan omkostningerne variere betydeligt.

Som virksomhed kan du bestille Culligan vandkølere via vores kontaktskema eller ved at ringe til vores serviceteam. Culligan sælger vandkølere over hele verden.

Begge alternativer har forskellige fordele og ulemper, som du kan læse mere om her på vores hjemmeside.

Før du køber, bør du tænke over dine individuelle behov.

 • Installation: Hvor skal vandkølerne installeres?
 • Skal enhederne sættes på bordet, eller er der behov for et underskab?
 • Specielle krav: Er der nogle specielle krav til installationen?
 • Behov: Hvor mange personer vil bruge vandkøleren?
 • Vandalternativer: Hvilke typer vand bør være tilgængelige (kølet, varmt, kulsyreholdigt osv.)?

Hvis der er tegnet en serviceaftale, vil du have garanti i hele aftaleperioden.

Culligan sørger for service og vedligeholdelse. Dette er inkluderet i vores serviceaftaler og opretholder den kvalitet, der skal foreligge.

Men vi anbefaler, at der f.eks. bruges desinfektionsservietter på de områder, som er udsat for berøring med jævne mellemrum.

En kildevandskøler kan i udgangspunktet placeres næsten hvor som helst, hvor der er adgang til strøm, men bør ikke placeres i direkte sollys eller i områder, hvor den er udsat for stærke lugte.

Når det kommer til vandkølere, der tilsluttes vandforsyningen, gælder det samme som for kildevandskølere, men derudover er det nødvendigt med nærhed til et vandudtag.

Vand er vores verden

Alt, hvad vi gør, handler om bedre vand. Læs mere om vores historie, vores forpligtelser og vores globale mærkevarer.