Topphem er gourmetrestauranten, du har råd til at besøge også på en helt almindelig hverdag. Køkkenchef Simon Weinberg siger, at de valgte Purezza-restaurantvand, fordi løsningen ikke kræver importering eller engangs-emballage.
Weinberg har baggrund fra Københavns berømte Noma (verdens bedste restaurant) og Bagatelle i Oslo.
TOPPHEM: Får meget ros i pressen
Restauranten på Frogner har fået strålende anmeldelser i både Dagbladet, Aftenposten, VG, Dagsavisen og Dagens Næringsliv. Ja, også et år efter opstarten får Topphem ros igen i DN.
Det er selvfølgelig utrolig dejligt og overvældende at få så meget ros i pressen, som vi har fået. Vi er blevet kaldt årets nykommer og årets bedste spot, siger Simon Weinberg.
Topphem bliver i avis anmeldelserne beskrevet som en gennemført gourmetrestaurant: Men også som en billig gourmetrestaurant. Rett og slett en restaurant man har råd til at besøge også uden for særlige begivenheder.
Både småretterne, hovedretterne, desserterne og vinene – men også viden til de ansatte og servicen får ros i hver eneste avis anmeldelse.
Aftenpostens anmeldere var så begejstrede for de ansattes service og indstilling, at det blev beskrevet således:
«Der er noget med måden, de smiler på. Måden, de småløber over gulvene på. De mange tjenere på Topphem ser ud som de er på verdens sjoveste fest, allesammen. Deres energi dirrer i de højloftede lokaler på hjørnet af Solli Plads».
Vigtig del af konceptet: Småretter som kan deles
Simon Weinberg fortæller, at Topphems menu består af flere typer mindre retter, som med fordel kan deles.
Vores menu er heller aldrig statisk. Den ændrer sig ikke kun med de fire årstider, men også endnu mere med alle mikrosæsonerne i løbet af et år. For at få en større madoplevelse og prøve hele vores menu, sætter vi også sammen en form for festmåltid-bord, eller hvad vi på svensk kalder for «tabberas». Her kan du bestille et stykke af hver eneste ret, vi har på menuen. Perfekt at dele for 3 til 4 personer, der spiser sammen, siger Weinberg.
Køkkenchefen og restaurant-grundlæggeren siger, at stemningen er en stor og vigtig del af madoplevelsen hos Topphem.
Atmosfæren er mindst lige så vigtig del af vores koncept som maden. Vores helt særlige lokaler bidrager meget til det: Åbent, personligt og folkeligt, siger han.
Purezza-systemet: Brugervenligt kvalitetsvand
På Topphem er kvalitet i alle led helt essentielt, siger Weinberg. Derfor også med drikkevarerne. Purezza-konceptet passede derfor godt til deres behov. Desuden fortæller Simon Weinberg, at det var vigtigt for Topphem at vælge restaurantvand, som baserede sig på bygningens egen vandforsyning.
Unødvendig brug af emballage og for meget brug-og-smid-væk er vi ikke tilhængere af på Topphem. Vi kan lide kortrejst og lokalt. Det bliver selvfølgelig særligt vigtigt, når det gælder vores vand: Det er jo faktisk det, vi serverer mest af. At bruge importeret flaskevand var uaktuelt, for vi ville benytte os af godt, norsk vand fra eget byggeri – blot grundigt filtreret og også med mulighed for at tilføre kulsyre, siger han. Purezza restaurantvand har ifølge Simon Weinberg været både enkelt at bruge og pålideligt.
Det er et system, som ikke driller, og det sparer os for både tid og penge. Desuden gør Purezza, at vi kan tilbyde vores gæster vand i topklasse til en fornuftig pris, siger han.
Webside:
Booking:
https://book.dinnerbooking.com/no/nb-NO/book/index/1443/2
Vejbeskrivelse:
Er du interesseret i at servere Purezza på dit spisested?
Du kan nu finde Purezza på spisesteder over hele Nordamerika, Europa og Australien. Purezza giver restauranter en bæredygtig vandløsning, der har en positiv indvirkning på bundlinjen.
Kontakt os for at tale med en Purezza-ekspert i dag for at finde det rigtige produkt og den service, der er skræddersyet til dit spisesteds behov.