Gourmetpizza i det Gamle Teater

august 30, 2018
blog-hero-purezza12

Restaurant Teatro i Oslo har specialiseret sig i gourmet-pizzaer og is. Purezza blev valgt, fordi Teatro ønsker en grøn profil på sin virksomhed.

Af Rita Tvede Bartolomei

– Vi laver både røde og hvide pizzaer, hvor vi præsenterer nordiske råvarer som løjrom og blomkål, men også mere traditionelle charcuteri-pizzaer af italiensk oprindelse. Isen laves med kærlighed og kan enten bestilles per kugle eller på en istallerken med vores otte smagsvarianter, siger daglig leder for Teatro, Jon-Andreas Lysebo.

Fik hurtigt gode anmeldelser

Restaurant Teatro blev startet op i november 2015 af Ole Jonny Eikefjord, i de samme lokaler som det ærværdige Christiania Teater.

– Det var netop på grund af teatret og vores tynde italienske pizzabunde, at navnet Teatro var passende, siger Lysebo.

Aftenpostens OsloBy gav Teatro en stærk første anmeldelse, og blev i samme avis i 2016 stemt ind som folkets valg under nomineringen af Oslos bedste restauranter. Senest i april i år, beskrev anmelderne i Aftenposten pizzaen som måske landets bedste.

– Teatro er blevet et populært sted for både Oslo-borgere og turister, siger han.

Teatro har specialiseret sig i pizza og is, men har også et selskabslokale, hvor gæsterne tilbydes alt fra 3 til 8 retter, sharing-menuer og skræddersyet mad til arrangementer.

– Vores selskabslokale rummer op til 250 personer til siddende bespisning, siger Jon-Andreas Lysebo.

Restauranten har trods sin ekspertise og kvalitetsråvarer, venlige priser fortæller Lysebo.

– Vi har pizzaer til enhver lejlighed, med venlige priser fra 176 kroner til 245 kroner, siger han.

Restaurant Teatro i Oslo

Bedre lagerplads – godt for miljøet

Hovedgrunden til, at Teatro valgte Purezza-systemet, var logistik. Men det var også et miljøvalg.

– Ved at have genbrug af flasker, slipper vi for udfordringen med begrænset lagerplads. Desuden sparer vi miljøet for meget unødvendigt glasaffald. Flaskerne er også tiltalende, hvilket gør det praktisk at kunne placere vandet på bordet til gæsterne, siger Jon-Andreas Lysebo.

Før Purezza Premium Water tilbød restauranten almindeligt flaskevand til sine kunder.

Vi fik dette på plads i løbet af det første driftsår i 2016. Både ansatte og gæster er tilfredse med løsningen, siger Jon-Andreas Lysebo.

– Hvordan har Purezza styrket jeres brand?

– Purezza har været en samarbejdspartner, som vi føler passer perfekt med vores fokus på grøn drift. Det er fantastisk både at sætte miljøet i fokus og samtidig tilbyde gæsterne det gode vand, de ønsker, siger han.

Netsted:

https://www.restaurantteatro.no/

Booking:

https://eikefjordrestaurants.2book.se/

Vejbeskrivelse:

Er du interesseret i at servere Purezza på dit spisested?

Du kan nu finde Purezza på spisesteder over hele Nordamerika, Europa og Australien. Purezza tilbyder restauranter en bæredygtig vandløsning, der har en positiv indvirkning på bundlinjen.

Kontakt os for at tale med en Purezza-ekspert i dag for at finde det rigtige produkt og den service, der er skræddersyet til dit spisesteds behov.

KONTAKT OS

Læs mere om Purezza Premium Water