Hos Fish & Cow i Stavanger kan du få begge dele. Spisestedet er et moderne brasserie, som valgte Purezza for at sikre en mere bæredygtig restaurantdrift.
Af Rita Tvede Bartolomei
– Vi laver klassiske retter på en ny og frisk måde, hvor maden har kort tilberedningstid. Råvarerne er vigtige for os, og derfor ændrer vi menuen efter årstiderne. Alligevel er nogle slagtere altid på plads: Burger, fiskesuppe, pizza og chokoladefondant. Kun tilbehøret varierer noget til råvarer som entrecote og indrefilet af okse, fortæller daglig leder for Fish & Cow, Tommy Oppedal Raanti.
Brasserieet har både frokost, à la carte og selskabsmenu.
Mere folkelig og afslappet
Fish & Cow blev startet op af Kjartan Skjelde og Aslak Dalehaug. Idéen var at skabe et supplement til deres første restaurant Tango.
– Kjartan og Aslak ville starte et folkeligt spisested. Tango er mere op-skala. Meget af tanken bag konceptet er, at vi har retter tilberedt af både “fisk og kvæg”, som er “yderpunkterne” af det vi serverer, siger Raanti.
Men folkeligt skal ikke gå på kompromis med kvalitet og gode råvarer. Eller som Kjartan Skjelde har beskrevet menuen hos Fish & Cow: “Mad, du får hos os, er ærlig og ukompliceret – så du ved, hvad du får”.
– Vores mantra er, at vi skal levere kvalitet, kvalitet og endnu mere kvalitet på alt: De bedste råvarer i sæsonen, kontinuitet i madlavningen, og en afslappet og personlig service, siger Raanti.
Bedre vand til gæsterne
Tommy Oppedal Raanti siger, at Fish & Cow til sidst besluttede sig for at servere gæsterne noget andet end flaskevand og postevand.
– Purezza-løsningen gør, at vi kan tilbyde vores gæster det bedste vand, uden at de skal betale meget for det. Tidligere havde vi kun vand fra hanen og flaskevand. Nu serverer vi kun Purezza, både med og uden kulsyre. Kvaliteten er helt klart bedre, og vi får variation uden flere engangsflasker, siger han.
Derudover havde brasserieet et ønske om at reducere brugen af engangsflasker for at skabe en mere bæredygtig profil. Det har en positiv, varemærkeopbyggende effekt, mener Raanti.
– Valget vi har taget viser, at vi bekymrer os om miljøet ved at reducere brugen af engangsflasker. Desuden bruger Purezza-taphanen sig af vandforsyningen i bygningen, hvilket betyder, at vi bruger lokalt vand, som filtreres og hældes over på glasflasker. De kan bruges igen og igen. Alt dette passer godt med vores; “det enkle er ofte det bedste”-mentalitet, siger Tommy Raanti.
Nettside:
Booking:
https://fishcow.dinesuperb.com/
Veibeskrivelse:
Er du interesseret i at servere Purezza på dit spisested?
Du kan nu finde Purezza på spisesteder over hele Nordamerika, Europa og Australien. Purezza tilbyder restauranter en bæredygtig vandløsning, der har en positiv indvirkning på bundlinjen.
Kontakt os for at tale med en Purezza-ekspert i dag for at finde det rigtige produkt og den service, der er skræddersyet til dit spisesteds behov.