Autentisk italiensk på Skur 33

november 12, 2018
blog-hero-purezza08

I en tidligere lagerbygning langs Oslo havn, kan du få serveret autentisk italiensk mad, hvor fisk og skaldyr er stjernerne på menuen. Flaskvand følte de ikke var bæredygtigt nok, og derfor skiftede restauranten til Purezza.

Af Rita Tvede Bartolomei

Skur 33 åbnede i 2014 og er et profileret trattoria, der har specialiseret sig i italiensk skaldyr.

– Da vi overtog lokalet, var dette en uisoleret lagerbygning i beton uden vinduer. Vores tanke var at bevare det rustikke præg og historien til skuret. Vi satte vinduer ind for at få lys ind og samtidig bevare den flotte udsigt. Den gamle port blev bevaret, og også nogle af væggene. Pejsen er et vigtigt element som kontrast til betonvæggene. Navnet kommer simpelthen af, at det er Skur nummer 33 langs Oslo havn, siger Ingunn Svoren, daglig leder for Skur 33. Hun driver spisestedet sammen med Dag Tjersland. De ejer også en anden italiensk restaurant; Baltazar i Oslo – som havde 20-års-jubilæum sidste år.

Godt håndværk – gode råvarer

Konceptet er Italiensk mad, med hovedvægt på fisk og skaldyr. Stemningen er uformel og folkelig.

– Det er vigtigt for os, at det er uformelt, med fokus på godt håndværk og gode råvarer. Vores vedfyrte pizzaovn er med på at gøre, at vi selv mener, vi har den bedste pizza i byen, siger hun.

Hos Skur 33 serveres også hjemmelavet pasta og hjemmelavet, italiensk is: Den velkendte, fløjlsbløde gelato.

– Nogle af vores specialiteter er Spaghetti vongole, hummer-risotto og pistacie-is. Dette er klassikere, som vi altid har på menuen. Hos os får gæsterne et bredt udvalg af de bedste D.O.P-produkter af salumi misti og formaggi misti. Vores vinbar består af et stort antal, anerkendte vine, og vores bartender laver signaturdrinks, som kan nydes i vores barafdeling, siger Ingunn.

Skur 33

Valgte bort italiensk flaskvand

Hun fortæller, at Skur 33 valgte Purezza mest af miljøhensyn.

– Tidligere havde vi flaskvand fra Italien, men det var ikke foreneligt med vores fokus på bæredygtig drift og miljø, siger Ingunn Svoren.

Derudover var de tilfredse med smagen på restaurantvandet fra Purezza.

– Vi synes, at Purezza smager godt, og det har ført til, at de ansatte drikker betydeligt mindre sodavand og i stedet drikker vand, siger hun.

Netsted:

http://skur33.no/

Booking:

http://skur33.no/skur-33-bordbestilling/

Vejbeskrivelse:

Er du interesseret i at servere Purezza på dit spisested?

Du kan nu finde Purezza på spisesteder over hele Nordamerika, Europa og Australien. Purezza tilbyder restauranter en bæredygtig vandløsning, der har en positiv indvirkning på bundlinjen.

Kontakt os for at tale med en Purezza-ekspert i dag for at finde det rigtige produkt og den service, der er skræddersyet til dit spisesteds behov.

KONTAKT OS

Læs mere om Purezza Premium Water