VORES INDVIRKNING

En positiv indflydelse over hele verden

Fra små mikroskopiske organismer til store byer er vand en nødvendighed. I dag står verden over for en ny række udfordringer, fra klimaforandringer til krav om større social retfærdighed, som kun kan løses gennem fælles global indsats.
Hos Culligan har vi forpligtet os til at opbygge en bedre, mere bæredygtig verden ved at forbedre både vores sociale og miljømæssige indflydelse.

Planet Earth and a glass as foreground

Hand picking up bottle from Sea

Vi tager fat på dagens problemer

Bæredygtighed er vores prioritet
Bæredygtighed er en udfordring på mange niveauer, og at opbygge en mere bæredygtig verden kræver, at vi alle gør, hvad vi kan.

Hos Culligan tror vi, at renere, sundere vand kan bidrage til at forbedre menneskers liv over hele verden og er en vigtig drivkraft for at løse nogle af fremtidens største udfordringer.

Vores mål er at gøre alt, hvad vi kan, på de områder, hvor vi er bedst rustet til virkelig at skabe forandring. Derfor har vi udviklet en række forpligtelser, der er i overensstemmelse med FN’s bæredygtighedsmål og støtter vores arbejde med at bidrage til en bedre verden.

LÆS VORES ESG-RAPPORT (PDF) →

Forurening

Hvert minut forbruges 1 million engangsplastflasker over hele verden.

Sundhed
Vandforurening skaber store folkesundhedsproblemer.
Globalt
2,2 milliarder mennesker mangler sikker drikkevand.
Klima
Globale klimagassutslipp forventes at øge temperaturen med 3ºC inden 2100.

Vores tilgang til bæredygtighed

Se vores hidtidige fremskridt og de skridt, vi tager for at få endnu større indvirkning.


Vores forpligtelser

Fra produktudvikling til service og vedligeholdelse, vi er forpligtet til at gøre en positiv indflydelse til det bedre for både mennesker og jordkloden.

Hvorfor vi værdsætter mangfoldighed, retfærdighed og inklusion

At lede med autenticitet

Det at bidrage til en bedre og mere bæredygtig verden betyder mere end at indføre miljøtiltag. Vi sætter også fokus på sociale forskelle ved at opfordre til mangfoldighed, retfærdighed og inklusion.

Som en global organisation med ansatte fra en række nationaliteter og baggrunde, stræber vi efter at skabe en kultur, der opmuntrer hver enkel til at bringe sine unikke erfaringer og perspektiver til sit arbejde.

Vi tror, at det at bygge en arbejdsstyrke med forskellig kulturbaggrund, race, etnicitet, alder, køn, seksuel orientering, kønsidentitet eller -udtryk og fysiske evner er mere end rigtigt, det er grundlæggende for vores succes.

People tallking

Læs mere om Culligan